Trans-art – en nettbutikk for
Leiken Vik & Oddvar I. N. Daren

Hvem vi er

Trans-art er en nettbutikk for  Leken Vik og Oddvar I. N. Daren
E-post:
leiken@getmail.no
oddvar@trans-art.no
Tel: 91809012

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor

Vi lagrer all nødvendig informasjon som er nødvendig for å håndtere en ordre i nettbutikken, slik som kontaktinformasjon du har oppgitt (slik som navn, adresse, e-postkonto) brukernavn og passord for registrerte brukere, ordrehistorikk (inkludert ordre som ikke er fullført), IP-adresse og en unik betalingsreferanse til Klarna.

Betalingsløsningen leveres av Klarna. Personvernvilkårene til Klarna finner du her: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/nb_no/privacy.
All betalingsinformasjon håndteres av Klarna.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke personvernopplysninger med tredjepart med mindre vi blir pålagt dette av offentlige myndigheter. Din nettsideaktivitet, inkludert ufullstendige ordre, blir ikke brukt til målrettet annonsering.


Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Vi oppbevarer fullførte ordre og informasjons om dette så lenge det er hensiktsmessig for vår drift og etter krav fra regnskapslovgivning. Ufullstendige ordre blir oppbevart i 30 dager før vi sletter dem. Kansellerte ordre blir oppbevart i 30 dager. Hvis du oppretter konto hos oss, vil kontoinformasjon bli oppbevart så lenge nettbutikken er i drift.

I tillegg vil en sikkerhetskopi av nettsiden bli oppbevart i inntil tre måneder. Sikkerhetskopien vil inneholde alle innsamlede personvernopplysninger.


Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du har rett til å få vite, endret og slettet alle personvernopplysninger knyttet til deg ved å ta kontakt med nettsideeier. Ved datalekkasje har du rett til å få vite om personvernopplysninger har havnet på avveie.